.: Venera u Vagi - avgust/septembar 2013. god.


by Jovana Lučić Gajić

 

 

 

Venera u Vagi, ne ume da bude sama. Treba joj uvek “druga polovina” kako bi napravila savršen balans.
Čak i našminkana, Venera u Vagi, deluje prirodno i skladno.
Venera u Vagi je spremna na kompromis, i “progutaće sve” izuzev estetskih propusta i propusta u vaspitanju druge strane.
Venera u Vagi, ne podnosi ultimatum, niti pritiske bilo koje vrste, te voli da sama odabere, bez obzira da li je u pitanju prijateljstvo ili ljubav. Pokušava da izbalansira svaki odnos i sagleda stvari iz nekoliko uglova, zbog kojih često izgleda kao neodlučna ili previše taktična.
Venera u Vagi je kolebljiva dok ne donese konačnu odluku i opredeli se za nekog u emotivnom životu. Zaljubljuje se u ljubav i pažljivo bira one koje će da voli.
Rafiniranog je ukusa, i poštuje manire kod partnera. Venera u Vagi je “klasično” vaspitana, pa i ako želi da vas odalji od sebe, učiniće to tako da vi ni ne primetite da ste “višak”, uvek ostavljajući “otškrinuta vrata” za novi pokušaj.
Ali, Venera u Vagi, ne zna da se “brani”, pa ako je druga strana dovoljno spretna, eto šanse da popusti pred svojim kriterijumima i napravi presedan.
Udvaranje je prioritet za ovu Veneru, pa ako tu padnete na ispitu, teško da ćete kasnije imati šanse. Dakle, udvarajte se postojano, nenametljivo i dugooooo.
Kada se odluči za nekog, postaje lako prilagodljiva, potrebama druge strane, spremna za bezuslovno prilagodjavanje i udovoljavanje partneru.
Svaka Venera u Vagi ima osetljivu kožu i ledja. Uz osetljivu kožu, najčešće ide i problem sa alergijama. Elem, maženje osnovna strategija! I trudite da se mazite sa Venerom u Vagi, koliko god možete.
Venera u Vagi ne podnosi viku i agresore, ali se u iste, najčešće i zaljubi.  Venera u Vagi voli biser, diskretan parfem, poklone, belu ružu ili orhideju (ukoliko je ženskog pola), pa trk u cvećaru! I samo pažljivo sa ovom Venerom.
Žena sa Venerom u Vagi je retko ekstremno lepa”. Najčešće je umiljata, slatka ili nežna. Naravno, aspekt prema drugoj planeti, stepen na kome se nadje Venera, sve može da promeni.   

Venera u Vagi se zaljubljuje u umetnike, pravnike, ekonomiste ali i zauzete osobe. Venera u Vagi je prava žena za uspešnog muškarca, kome bi organizovala prijeme, šarmantno i taktično zabavljaja poslovne partnere i sl. ovo je sigurno dana, koje se niko ne bi stideo. Šta više.
Muškarac sa Venerom u Vagi obraća pažnju na svaku sitnicu kod suprotnog pola, koketira, i dovoljno je samo da vidi neuredne nokte, na primer, i završio je sa vama. Privlače ga elegantne, graciozne i diskretno našminkane žene.

 

 

 

šesnaestog avgusta 2013.godine Venera će se ušetati u znak Vage u kome će biti do 11. septembra 2013.godine.

“…Zatim je povukao ka sebi, pritiskajući joj ledja uz svoje grudi. Njegove ruke su bile meke, ali je pokret bio nagao, nestrpljiv i pun želje. Najzad, toliko očekivani zagrljaj...“

Zadovolji ste? Doživeli ste ljubav, punu razumevanja, podrške? Imate dogovor sa partnerom, pazite se i brinete jedan o drugom na pravi način? Sama Venera u tranzitu kroz znak Vage, će aktivirati povratak sklada, rafiniranosti i osećaj za meru. Zaljubljivanje kreće. Jačanje potrebe za kontaktima i razmenom emocija dolazi na red. Šarm i ljubaznost rastu. Potreba za harmonijom u okruženju, bogatstvo mirisa i boja, naravno i velika odbojnost prema konfliktima.
Potrebu za ličnim ispunjenjem kroz veze ili brak, u ovom Venerinom tranzitu, će pomalo omesti Uranova opozicija, Plutonov kvadrat.

24. i 25.avgusta , Veneru u tranzitu napada Pluton i tranzitni Mesec iz kvadrata. Drama se nastavlja još dan, dva. Aktivira strah od gubitka, pa se čine vanredni napori da se veza održi po svaku cenu. Pokušaj da se kontroliše druga strana, ljubomora, posesivnost, špijuniranje, uhodjenje. Provala strasti i sitna manipulacija. Prolazno, takodje.

26.avgusta 2013. Venera će zatvoriti opoziciju sa Uranom. Opozicija je stari rušilac odnosa, ali i pokretač medjuljudskih prilika, pa će napadnuta tranzitna Venera u punom dostojanstvu, ovoga puta biti napadnuta od buntovničkog i reformatorskog Urana. Ukoliko ste sami, upravo u zadnjim danima avgusta, možete se zaljubiti na prvi pogled, u osobu, koja vam ni u snu ne bi pala na pamet. Nagli prasak, zaljubljivanje, šansa da se brzo ostvari veza iz naučnofantastičnog filma i … šansa, šansa i stativa!
Nepostojanost і ćudljivost postaće stvarnost. Naizmenično potreba za vezom, a ubrzo zatim zahtev za slobodom. Ljubav preko prijatelja, na daljinu, preko interneta, i ostvarena veza sa čudakom, osobenjakom ili perverznjakom.
Ukoliko ste zauzeti, tokom ovih dana, mogući su prolazni sukobi sa partnerom, sukobi oko tradicije, finansija ili uskraćivanja slobode, da ne kažem nametanja ropstva od strane onih koje volimo. Oluja i nakon oluje sitan elektricitet.

Eto, srećna vam bila, Venera u Vagi.

 

 

 

 

Naručite horoskop: +381 61 195 0953 
e-mail me: jovanalg@yahoo.com
Prijavite se u Školu astrologije: mob. +381 61 195 0953 
e-mail: skola.astrologije@jovanalg-astrology.com