Tranzitna Venera u znaku Vage od 8.11.2015.god. 
piše. Jovana Lučić-Gajić
sponzor rubrike: Puritybox
objavio: PurityBox Magazin, novembar 2015.Venera u Vagi, ne ume da bude sama. Treba joj uvek “druga polovina” kako bi napravila savršen balans.  Čak i našminkana, Venera u Vagi, deluje prirodno i skladno. 
Venera u Vagi je spremna na kompromis, i “progutaće sve” izuzev estetskih propusta i propusta u vaspitanju druge strane. 
Venera u Vagi, ne podnosi ultimatum, niti pritiske bilo koje vrste, te voli da sama odabere, bez obzira da li je u pitanju prijateljstvo ili ljubav. Pokušava da izbalansira svaki odnos i sagleda stvari iz nekoliko uglova, zbog kojih često izgleda kao neodlučna ili previše taktična.
Venera u Vagi je kolebljiva dok ne donese konačnu odluku i opredeli se za nekog u emotivnom životu. Zaljubljuje se u ljubav i pažljivo bira one koje će da voli. 
Rafiniranog je ukusa, i poštuje manire kod partnera. Venera u Vagi je “klasično” vaspitana, pa i ako želi da vas odalji od sebe, učiniće to tako da vi ni ne primetite da ste “višak”, uvek ostavljajući “otškrinuta vrata” za novi pokušaj. 
Ali, Venera u Vagi, ne zna da se “brani”, pa ako je druga strana dovoljno spretna, eto šanse da popusti pred svojim kriterijumima i napravi presedan.
Udvaranje je prioritet za ovu Veneru, pa ako tu padnete na ispitu, teško da ćete kasnije imati šanse. Dakle, udvarajte se postojano, nenametljivo i dugooooo. 
Kada se odluči za nekog, postaje lako prilagodljiva, potrebama druge strane, spremna za bezuslovno prilagodjavanje i udovoljavanje partneru. 
Svaka Venera u Vagi ima osetljivu kožu i ledja. Uz osetljivu kožu, najčešće ide i problem sa alergijama. Elem, maženje osnovna strategija! I trudite da se mazite sa Venerom u Vagi, koliko god možete.

Venera u Vagi ne podnosi viku i agresore, ali se u iste, najčešće i zaljubi.  Venera u Vagi voli biser, diskretan parfem, poklone, belu ružu ili orhideju (ukoliko je ženskog pola), pa trk u cvećaru! I samo pažljivo sa ovom Venerom. 
Žena sa Venerom u Vagi je umiljata, odmerena, "slatka" i nežna. Naravno, aspekt prema drugoj planeti, stepen na kome se nadje Venera, sve može da promeni.

 

Venera u Vagi se zaljubljuje u umetnike, pravnike, ekonomiste ali i zauzete osobe.
Venera u Vagi je prava žena za uspešnog muškarca, kome bi organizovala prijeme, šarmantno i taktično zabavljaja poslovne partnere i sl. ovo je sigurno dana, koje se niko ne bi stideo. Šta više. 

Muškarac sa Venerom u Vagi obraća pažnju na svaku sitnicu kod suprotnog pola, koketira, i dovoljno je samo da vidi neuredne nokte, na primer, i završio je sa vama. Privlače ga elegantne, graciozne i diskretno našminkane žene.


Osmog Novembra 2015.godine Venera će se ušetati u znak Vage
 u kome će biti do 05. decembra 2015.godine. 


Zadovolji ste? Doživeli ste ljubav, punu razumevanja, podrške? Imate li dogovor sa partnerom, pazite se i brinete jedan o drugom na pravi način?

Sama Venera u tranzitu kroz znak Vage, će aktivirati povratak sklada, rafiniranosti i osećaj za meru. Zaljubljivanje kreće. Jačanje potrebe za kontaktima i razmenom emocija dolazi na red. Šarm i ljubaznost rastu. Potreba za harmonijom u okruženju, bogatstvo mirisa i boja, naravno i velika odbojnost prema konfliktima. 
Potrebu za ličnim ispunjenjem kroz veze ili brak, u ovom Venerinom tranzitu, će pomalo omesti Uranova opozicija, Plutonov kvadrat.

21.novembra , Veneru će doći do kvadrata sa Plutonom. Drama se nastavlja još dan, dva. U ovom periodu će se aktivirati strah od gubitka, pa se mogu činiti vanredni napori da se veza održi po svaku cenu. Pokušaj da se kontroliše druga strana, ljubomora, posesivnost, špijuniranje, uhodjenje. Provala strasti i sitna manipulacija. Prolazno, takodje.

23/24.novembra 2015. Venera će zatvoriti opoziciju sa Uranom. Opozicija je stari rušilac odnosa, ali i pokretač medjuljudskih prilika, pa će napadnuta tranzitna Venera u punom dostojanstvu, ovoga puta biti napadnuta od buntovničkog i reformatorskog Urana. Ukoliko ste sami, upravo u zadnjim danima novembra, možete se zaljubiti na prvi pogled, u osobu, koja vam ni u snu ne bi pala na pamet. Nagli prasak, zaljubljivanje i šansa da se brzo ostvari harmonična veza. Ipak, nNepostojanost і ćudljivost postaće stvarnost. Naizmenično potreba za vezom, a ubrzo zatim zahtev za slobodom. Ljubav preko prijatelja, na daljinu, preko interneta, i ostvarena veza sa čudakom, osobenjakom ili perverznjakom. 
Ukoliko ste zauzeti, tokom ovih dana, mogući su prolazni sukobi sa partnerom, sukobi oko tradicije, finansija ili uskraćivanja slobode, da ne kažem nametanja ropstva od strane onih koje volimo. Oluja i nakon oluje sitan elektricitet.


Eto, srećna vam bila, Venera u Vagi.