Dobrodošli na zvaničnu stranicu astrologa Jovane Lučić Gajić
e-mail: jovanalg@yahoo.com, skype: joanna.lucic.gajic

Nedeljni horoskop od 23.oktobra 2017.godine  
piše: Jovana Lučić Gajić, tekst objavljen: 22.oktobra 2017.godine,
sponzori rubrike
:  TAO TAO MEDENJACI I POPSI
Nakit Swarovski
e-mail: 
jovanalg@yahoo.com, skype: joanna.lucic.gajic, viber/mob: +381 61 1950953


 

 

ovan 
21.3. - 20.4.   
Posao: prelazak Marsa iz vašeg šestog u sedmo polje tokom ove nedelje će konačno spustiti tenziju na radnom mestu, a vas usmeriti u potpuno nove poslovne planove. Čak i ako svi ostali ni ne očekuju da ćete sada menjati stvari, novi polovni planovi kreću uz pomoć žena ili drugarica, pa polako. Ne napuštajte ništa staro, ne smeta vama ni dva posla da radite istovremeno.
Ljubav: Za sada se samo družite ili poslovno saradjujete sa osobom koja vam se dopada. Čak i da ste zauzeti, neko se u vaš život vraća kao prijatelj iz prošlosti, I ukoliko ne pripazite, bićete meta zavodjenja od strane osobe koju smatrate možda čak i “zaboravljenim” prijateljem a to se partner nikako neće svideti.
Zdravlje: prolazne tegobe sa cirkulacijom i razdražljivost.bik
21.4. - 21.5.   
Posao: Poslovna situacija je i dalje nestabilna i neizvesna. Organizacija vam sada neće biti jača strana. Dogovori koje ćete imati u tajnosti sa nekim kolegom ili kolegnicom, sada mogu uroditi plodom, samo ako budete strpljivi i ako ne budete pričali svima “okolo”. Za sve to se budete dogovarali u ovom periodu biće potrebno dosta vremena da se realizuje. Finansijska situacija je nestabilna, ne znate kako da zaustavite odliv novca, naročito ako imate zaostale račune.
Ljubav: Trenutno imate veliku potrebu za slobodom, ne možete da podneste da vam bilo ko nameće svoju volju. Želite promenu u partnerskom odnosu, pa su moguće varnice i kratkotrajni sukobi. Isplivaće na površinu mnoge stvari koje ste potiskivali, imajte na umu da je to jedini način da stavite tačku na nezadovoljstvo koje vas dugo muči. A već u svakodnevnici, kad kad naletite in a nekom ko vam se dopada a malo je mladji od vas.
Zdravlje: prekontrolišite krvni pritisak i oscilacije šećera u krvi.


blizanci 

22.5. - 21.6.   
Posao: kao da morate, tokom predstojeće nedelje, radićete dva do tri puta istu stvar. Pripazite se takozvanih prijatelja na poslu, koji su bliđi poslodavcu nego što izgleda na prvi pogled. Šta god da vam nadredjeni kažu tokom predstojeće nedelje, protumačićete pogrešno. Izmorio vas je prethodni period, i sada ste spremni samo za povlačenje ili verbalni sukob, čak i zbog sitnice. Novac kasni i počinjete ozbiljno da se nervirate! Samo polako, proćiće i ova nedelja.
LJubav: od ponedeljak razvijate planove o nekom ranijem odmoru na bar par dana sa partnerom i jedva čekate trenutak da sa voljenom osobom pobegnete od sveta. Na žalost, odmor je predaleko, osim…pa ako recimo ne pobegnete na bolovanje.
Zdravlje: kijavica i iritacija kože.


rak 

22.6. - 22.7.   
Posao: Ove nedelje se potpuno okrećete poslu i radite kao “crnac” iako ne vidite neke konkretne materijalne rezultate. Postajete po malo nepoverljivi prema osobama koje vam nude nove poslovne ili finansijske inverticije iako o tome ne pričate. Istražujete nove mogućnosti koje vam se javljaju u toku ove nedelje, ali zaboravite na osobe sa kojima ste već pregovarali oko posla. Ako ste nezaposleni u toku ove nedelje ćete dobiti neobičnu ponudu za posao, koju ne treba da odbijete, posebno ako je vezana za strance i edukaciju. Zaboravite sada na strahove. Finansije su vam u blagom porastu. 
Ljubav: Moraćete da objašnjavate partneru mnoge stvari, iako bi situacija trebala biti suprotna, pa i da branite neka vaša prijateljstva. Partner će biti svojeglav i promenjivog raspoloženja, pa ćete bežati u posao i svakodnevne obaveze. I sami ste skeptični prema partneru, pa je nepoverenje obostrano. Slobodne Rakove može privući zauzeta osoba sa kojom komuniciraju neko vreme, ali će se i dalje braniti parolom “zauzeta sam” iako ste slobodni već duže vremena, ali vezani emotivno sa nekim s kim stvari nisu finiširane, bar kada ste vi u pitanju.
Zdravlje: Nervoza i problemi sa kičmom ili zglobovima.


lav 

23.7. - 23.8.   
Posao: Energija vam je promenjiva i osciliraće u toku cele nedelje. Planove i dogovore koje imate u vezi posla ćete sporo rešavati. Pripazite na papirologiju, malo ste dekoncentrisani, pa su moguće greške. U kuću vam do kraja nedelje pristiže manja količina novca, pa ćete konačno odahnuti.
Ljubav: Strasti se i dalje ne smiruju. Direktni i otvoreni sukobi su izvesni u ovom periodu, ne želite da vam niko prebacuje i stvara osećaj krivice, pa ćete stati iza svojih dela. Pazite da ne preterate u burnim reakcijama i prihvatite deo odgovornosti koju partner očekuje. Ako ste slobodni ovo je period koji vam može doneti kratkotrajnu avanturu ili flert.
Zdravlje: bolovi u grudnom košu su posledica stresa.


devica 

24.8. - 23.9.   
Posao: početkom nedelje budite na oprezu, mogući su veliki problemi u poslu, kao i da budete žrtva neke obmane. Ograničite svoje poverenje samo na proverene ljude. Imaćete možda i želju da se upustite u neku rizičnu finansijsku kombinaciju koju bi trebalo da izbegnete. Zadovoljite se manjim novčanim dobitkom, a krupne odluke ostavite za narednu nedelju. 
Ljubav: zbunjuju vas postupci nekog do koga vam je stalo, nije vam jasno da li je ta osoba iskrena ili je samo rastrzana, pa zbog toga deluje odsutno i nepredvidivo. Vaše emotivno stanje je u blagim oscilacijama, pa ste osetljiviji nego inače. Ako ste zauzeti, bavite se nebitnim stvarima i sitnice vam kvare odnos, koji sada može da bude više nego dobar.
Zdravlje: urinarne tegobe.


vaga 

24.9. - 23.10.   
Posao: čini se da ste ove nedelje pomalo otsutni na poslovnom planu. Ukoliko se bavite privatnim poslom (komunikacija sa ljudima, mediji, ili neka vrsta umetničkog zanata) naredna nedelja vraća stare klijente i mogućnost ozbiljne zarade. Pa sedate i radite. Novac vam već par meseci “beži” iz novčanika.
Ljubav: povređeni ste i mislite da postojeći partner ne pokazuje dovoljno interesovanjaOpak, to se sve menja već početkom nedelje kako se u znak Vage useli i Mars, pa se pridruži Veneri koja je već u vašem znaku. Susret sa potpuno novom osobom će vam ustvari potvrditi samo koliko ste gubili vreme, sa nekim iz prošlosti.
Zdravlje: oticanja i prolazna glavobolja.


škorpija 

24.10. - 22.11.   
Posao:  Taman prikupite neki novac, iste sekunde ode na nepredvidjene situacije u porodici ili kroz posao.  Stižu vas računi koje morate što pre da rešite a za to imate vremena samo još ove nedelje. Ipak, imate podršku prijatelja na koje najmanje računate. Osećaj progona i pritiska na poslu raste a vaš prag tolerancije rapidno pada. Pa spremajte se za korenite promene u životu i ne budite uvek onaj koji “poslednji napušta brod koji tone”. Sa tom vrstom žrtve ste valjda završili.
Ljubav: Senzualnost i pojačan libido obeležiće nedelju pred nama. Neko ko vam je već duže vreme u životu se naglo okrenuo i povukao od vas. Možda su mu se smučile “vase igrice” ili analiziranje situacije zbog koje već jako dugo ne reagujete. Ne istražujte, ne taktizirajte. Napravite konačno potez ka osobi koja vam je draga, da je nebi neko drugi “oteo vama pred nosom”.
Zdravlje: stomačni problemi.


strelac 

23.11. - 21.12.   
Posao: konačno malo mira i kod vas posle meseci tenzije. Malo ste se i udaljili iskreno sa posla, a ta vrsta odmora je bila neophodna. Mladji Strelčevi pokušavaju da predahnu pred promenu čak i poslodavca. Polako.
Ljubav: kko vam je milo što baš ve nedelje neko iz prošlosti potvrdjuje jako otvoreno da ste vi ipak bili neprevazidjeni na svako planu. E sad, isti taj može da kuka koliko hoće. Vi ste odavno produžili dalje. Ukoliko ste zauzeti, ova nedelja je pre rezervisana za prijateljstva i flert nego za nešto novo, ali ukoliko ste slobodni, vaš optimizam baš prija novoj osobi koja ima veze sa ekonoijom, bankarstvom ili knjigovodstvom.
Zdravlje: prolazni bol u ledjima.


jarac 

22.12. - 19.1.   
Posao: analizirate ponašanje ljudi od kojih tražite uslugu bilo kog tipa, ili nadredjenih, i sve što možete da zaključite je  da  su  vam se popeli  na  „glavu“ izmišljajući  razloge da vas  „pozovu sutra“ ili  da vas isecede do krajnje granice.  Postajete  preosetljivi  na  poslovne  saradnike,  i  razmišljate  o  potpunoj promeni  posla i nečem novom sa najbližim prijateljima.  Finansije  dolaze  ali  je  prisutna  sklonost  i  ka  neumerenom trošenju  na  svakodnevne račune ili kuću.
Ljubav: neko od prijatelja bi vam rado pomogao i zaustavio „prazninu“ na vašem ljubavnom planu, samo još  vi  da  prihvatite dobronamerno “provodadžisanje”.   Razmišljate  o  nekom  iz  prošlosti,  i  bez  obzira  koliko  želite  da  napravite  „korakunapred“, misli su vam zarobljene u prošlosti i besni ste vala kao ris.
Zdravlje: pripazite na kičmu i mišiće.


vodolija 

20.1. - 18.2.   
Posao: krajem prošle nedelje ste brinuli zbog novca. Sada planirate ozbiljne poslove već od početka nedelje i nekako ste odlučili da sredite svoje finansijsko stanje. Čakajte Vodolijice da se nasmejem malo na taj račun pa idemo dalje. Pa vaš novac uvek ode kod onog “kome jadnom treba više”. Koliko god vremena imali na raspolaganju, tokom predstojeće nedelje, stalno ćete negde kasniti, gubiti papire, zaturiti vozačku dozvolu i sl. Polako. Sedite, i prvo smislite šta ćete narednog dana raditi, pa tek onda stupajte u akciju.
Ljubav: osoba sa kojom ste prekinuli kontakt bez ikakvog objašnjenja, intenzivno razmišlja o vama. Razmena stavova i verbalna razmena emocija krajem nedelje učiniće vas zadovoljnijim nego ikad. Samo da se vi saberete i odustanete od fraze “joj pa samo mi još i ova budala treba”.
Zdravlje: prolazne migrene


ribe 

19.2. - 20.3.   
Posao:  iako  stvari  i  ne  napreduju  tako  kako  ste  vi  očekivali,  neki  „đavo“ vam  ne da da  obuzdate optimizam. Imali  ili  nemali posao, vi sada već, jednostavno znate da ćete za koji dan, biti svoj na svome, pa se ne uzbudjujete toliko oko stvari oko kojih vaša okolina drami. I eto, opet će biti da ste u pravu. Pred kraj nedelje stiže novacs.
Ljubav: partner nije spreman da vas podrži i razume, i prebacuje vam zato što ste previše okrenuti sebi i svojim potrebama. Ako primetite udaljavanje sa njegove strane, pokazite mu malo više pažnje i emocija da vaš odnos ne bi trpeo. Iovako je taj isti partner lenština koja svu pozitivu i prima od vas. Ostali za njega/nju nemaju živaca.
Zdravlje: blaža oscilacija u krvnom pritisku.

  


Jovana Lučić Gajić
 je rođena u Beogradu 1974.godine. Živi i radi u istom.
Od 1993. do 1997. je uredjivala emisiju "Noć sa astrologom" na beogradskim radio stanicama. 
Od 1998. do 2008. je predavala astrologiju na beogradskom univerzitetu "Đuro Salaj".
Od 2008. godine do danas predaje u svojoj školi "JovanaL27". 
Autor je pet zbornika radova, piše i objavljuje tekstove za časopise i ima redovne astrološke emisije na Televizijama u regionu.  
Sa klijentima uživo ili skypeom radi utorkom i četvrtkom.

e-mail: jovanalg@yahoo.com
mob/viber: +381 61 195 0953 


 

Ovaj tekst je do sada pročitalo:
Counter for tumblr
hvala na poverenju, Jovana Lučić Gajić

 


Eatam sweets by Tao Tao
Svakog dana u ponudi imamo 3 kuvana jela. U 9:00 vam dostavljamo SMS poruku sa našom dnevnom ponudom, potrebno je da nam do 10:30 javite vašu narudžbinu. Ukoliko želite da dobijate naše SMS ponude pozovite na 060/218 6 901 ili se registrujte na formi za registraciju..>>>

 

Estetska medicina dr.Tatjana Damjanac

Durmitorska 3, Belgrade, Serbia 11000
Nakit Swarovski 
Online prodaja Swarovski nakita